GEZOND NU EN LATER
Ooracupunctuur
VoetreflexPlus
Dorn-Methode
Breuss-Methode
Spring Forest Qigong
Body Stress Release
Links
Praktijk informatie
Uw Privacy


Spring Forest Qigong - Master Chunyi Lin


Chunyi Lin is de grondlegger van Spring Forest Qigong en is een gecertificeerd internationaal Qigong Master. Hij is een graag geziene spreker op internationale gezondheids conferenties. Zijn boek "Born a Healer" is in de Verenigde Staten een bestseller.

Master Chunyi Lin werd benoemd tot Qigong Master van het jaar 2010 op het 12de Wereld Congres over Qigong/TCM in San Francisco, Californië op 24 April, 2010. Van de tien verschillende toekenningen die door het congres werden voorgesteld, gingen er negen naar individuen die niet alleen hun professionele kennis en vaardigheden hebben verwezenlijkt maar ook zeer bijgedragen hebben tot sociale diensten voor de gemeenschap..

Spring Forest Qigong (uitgesproken als „sjiegong“) is een eenvoudige, efficiënte, en effectieve methode die je helpt om jouw gezondheid, welbevinden en geluk optimaal te ervaren.  Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en kan de kwaliteit van je leven en het leven van anderen, verbeteren.

Alles, echt alles in het universum is energie of qi. Een boom, een rots, de lucht en je lichaam zijn allemaal energie, alleen in verschillende vormen. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden, maar energie kan wel transformeren

Door oefeningen te doen, zoals in het boek omschreven, worden de energie kanalen geopend en wordt qi geactiveerd. Het evenwicht in je lichaam kan zich hierdoor herstellen of handhaven.

SFQ bestaat uit vier onderdelen die samenwerken:

Ademhaling
Vloeiende bewegingen
Mentale focus
Geluid

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

In mijn praktijk bied ik diverse behandelingen  o.a. Qi~healing; Qi~afstandshealing; Qi~ssage; Qi~ssage en healing combinatie;  uitgangspunt blokkades op te heffen, zodat je minder last hebt van bijv. pijn en/of dat je jezelf beter gaat voelen, minder spanning in het lijf.

 

 

samen op de foto met Chunyi Lin 

 

Irma de Vries SFQ Master i.o.

Level 1 behaald in februari 2010, bij Marcelle Visser

Level 2 behaald in mei 2010, bij Marcelle Visser

Level 3 behaald in juni 2012 in Amerika en op herhaling oktober 2012 in Nederland, beide met Chunyi Lin

Level 4 behaald in augustus 2013  in Amerika, bij Chunyi Lin

voor meer informatie kunt u mij bellen of kijken op www.springforestqigong.nl


 

Gezond Nu en Later